Carola och Victor Leksell till Mix Megapols Fjällkalas

8 januari 2024 - Senast uppdaterad 13 maj 2024

Den 8–11 februari flyttar hela Mix Megapol upp till Lindvallen, Sälen för Sveriges största och bästa Fjällkalas. Under denna långhelg har Mix Megapol laddat upp med fantastiska framträdanden från Carola och Victor Leksell, kul fjällaktiviteter, afterski och massor med tävlingar. Gry Forssell med vänner, Lotta Bromé och flera andra programledare är självklart på plats och sänder live.

Det blir 11:e året som Mix Megapol i samarbete med Skistar flyttar upp hela stationen och intar fjällvärlden. Redan innan jul avslöjades det att den legendariska stjärnan Carola är klar för Fjällkalaset. Under morgonen idag avslöjades att ännu en av Sveriges mest populära artister, Victor Leksell hänger med!

- Fjällkalaset är ett projekt hela Mix Megapol ser fram emot och som vi är riktigt stolta och glada över. Att under några dagar få träffa våra lyssnare och partners i en sagolik vacker miljö och med Sveriges största artister är en dröm, säger Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol.

I vanlig ordning bjuds det på artister, afterski, äventyrsbad, roliga aktiviteter och underhållning - både i och utanför skidbacken. Under Fjällkalaset sänder Mix Megapol live från Experium i Lindvallen med Gry Forssell med vänner, Madeleine Kihlman och Erik Wedberg. Lotta Bromé fortsätter därefter att sända från Fjällstudion som står placerad i Fjällkalasbyn på Experiumtorget. Lyssnare och övriga gäster i Sälenfjällen är mer än välkomna att komma förbi och säga hej samt delta i massa roliga fjällaktiviteter.

Under hela januari pågår tävlingar i Mix Megapol där man har chansen att vinna boende för hela familjen eller kompisgänget. Det enda man behöver göra är att lyssna på Mix Megapol. Vill man vara säker på att inte missa vinterns största fest så kan man självklart också boka en plats via Skistar.

Artistframträdanden:
Fredag 9 februari klockan 20.00 (insläpp 19.30): Carola
Lördag 10 februari klockan 16.00 (insläpp 15.30): Victor Leksell

Spelningarna är kostnadsfria och alla är välkomna till Experium i Lindvallen.

Kontakter

Anders Edholm

Pressansvarig Bauer Media