Den som skrattar förlorar podcast till Podplay

20 april 2023 - Senast uppdaterad 22 november 2023

Nu är det klart att den populära podcasten "Den som skrattar förlorar podcast" går över till Podplay. Humorduon Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson startade podden i början av 2020 och idag är den en av Sveriges största humorpoddar.

Den som skrattar förlorar podcast är sprungen ur den prisade humorshowen med samma namn. Vännerna Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson startade podden i början av 2020 och de hittade snabbt en stor publik. I podden blandas torra skämt och ordvitsar med halvdana spaningar ur samtiden, roliga klipp, onödiga listor och mycket annat. Grundtanken är att lyssnaren ska bjudas på en lättsam och förhoppningsvis skrattfylld stund i vardagen.

Det är jätteroligt att så talangfulla profiler väljer att samarbeta med oss och vi ser fram emot ett långsiktigt och starkt samarbete ihop med Niclas och Jonatan! Vårt gemensamma mål är att fortsätta utveckla podden och tillsammans nå nya höjder, säger Johanna Wiberg, Podcastchef på Podplay.

Den som skrattar förlorar podcast finns nu att höra på Podplay – och nya avsnitt släpps varje torsdag.

Om profilerna:

Niclas Norlindh
Niclas är uppvuxen strax söder om Göteborg, men flyttade till Stockholm 2016 efter att ha studerat journalistik och medieproduktion i både Kalmar och Washington D.C. Han älskar hockey, uteserveringar i mindre städer och att resa till USA. Har jobbat på både kvällstidning och inom TV, men nu landat i att tillvaron framför en poddmikrofon är ruskigt svårslagen. Får relativt ofta höra att han låter som Timon i Lejonkungen.

Jonatan Jonasson
Jonatan är från Norrtälje men även hunnit med att bo ett par år i Uganda. Pluggade TV-produktion på folkhögskola innan han dök ner i huvudstadens mediasväng där en rad olika roller har avverkats. Brinner för fotboll, lagom kall bira och långdragen matlagning. Är hjärnan bakom klippning och redigering av ”Den som skrattar förlorar podcast”.

Relaterade länkar

Kontakter

Anna Chrona

PRESSKONTAKT

Communications Director Bauer Media