Happy Jankell ersätter Gry Forssell i sommar

20 juni 2023 - Senast uppdaterad 24 november 2023

Även denna sommar storsatsar Mix Megapol på ljudunderhållning i semestertider. Med start vid midsommar sjunger alla på svenska, och ett nytt morgonprogram tar plats i studion.

 

Förra sommaren lanserade Mix Megapol satsningen ”Svensk Sommar” som lyssnarna uppskattade. Därför blir det ytterligare en sommar där all musik på radion är på svenska.

- Vi ville locka fram känslorna från barndomen, där sommaren var hur lång och varm som helst, och där man kunde sjunga med i alla svenska sommarklassiker, säger Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol.

När ”Gry Forssell med vänner” tar semester, sänds istället ”Sommarmorgon” med det nya programledarparet Erik Myrlund och Happy Jankell. Under fem sommarveckor sänder de direkt varje vardagsmorgon mellan klockan 7 och 11.

- Eftersom jag är livrädd för getingar och fästingar har sommaren aldrig varit min favoritårstid, så jag är tacksam över att få spendera den i en radiostudio fri från potentiellt livsfarliga småkryp. Det ska bli jättekul att göra det här tillsammans med Erik, och att få "hänga" med alla härliga lyssnare säger Happy Jankell.

”Sommarmorgon” startar 3 juli och ersätter både ”Gry Forssell med vänner” och det regionala Göteborgsprogrammet ”Morrongänget”. Mix Megapol samarbetar också med flera av Sveriges största artister, och bjuder in massor av lyssnare till konserter från Ystad i söder till Kiruna i norr. Bland artisterna finns Håkan Hellström, Laleh, Miss Li och Gyllene Tider.

 

Kontakter

Anna Chrona

PRESSKONTAKT

Communications Director Bauer Media