Ida Asperud och Alicia Lauterbach är tillbaka i ny podd

27 april 2023 - Senast uppdaterad 24 november 2023

Idag är det premiär för podden Vägen till himlen med kreatören Ida Asperud och influencern Alicia Lauterbach. Tillsammans pratar de öppenhjärtigt och ofiltrerat om deras vardag, innersta tankar och deras önskan om att nå toppen.

 

Vänskapsduon Ida Asperud och Alicia Lauterbach är tillbaka med en ny podd tillsammans. De startade sin första gemensamma podd "Vi ses i helvetet" i början av 2021 och har längtat tillbaka till poddandet sedan de tog en paus. Nu startar tjejerna ett nytt kapitel med podden "Vägen till himlen". I nya podden kommer de vara fullständigt transparanta och ärliga och bjuder in lyssnarna på djupet.

Efter 1 år borta från poddandet är vi tillbaka och har ny energi. Vi kommer vara mer personliga och ärliga. Förhoppningsvis lite mer mogna också då vi är lite äldre och kan se livet ur ett bredare perspektiv, säger Ida Asperud.

Podplay arbetar alltid för att hitta drivna talanger som brinner för sitt innehåll. Att tillsammans med Ida och Alicia skapa en podd till den yngre målgruppen känns jättekul. De är orädda för de obekväma samtalen, kloka, drivna och smarta och vi lanserar podden med stor förväntan, säger Johanna Wiberg, Podcastchef på Podplay.

Vägen till himlen med Ida Asperud och Alicia Lauterbach kommer ut med ett nytt avsnitt varje torsdag. Premiäravsnittet hittar du på Podplay nu.

Relaterade länkar

Kontakter

Anna Chrona

PRESSKONTAKT

Communications Director Bauer Media