Gå till huvudinnehåll

Mix Megapols Fjällkalas flyttar till Stöten

16 september 2024

För tolfte året i rad tar Mix Megapol över fjällvärlden och anordnar Sveriges största och bästa Fjällkalas. Detta år har Fjällkalaset en ny samarbetspartner och flyttar till Sälens bästa skidåkning i Stöten. Dessutom blir det någon vecka senare än vanligt med nya datumet 20–23 mars 2025.

- Jag åkte mycket skidor i Stöten som liten och ser verkligen fram emot att få återse de backarna! Fjällkalaset är en härlig upplevelse som man ju unnar alla att få uppleva, säger Gry Forssell.

Den 20–23 mars 2025 flyttar Mix Megapol upp till Stöten i Sälen. Stöten är anläggningen med högst fallhöjd i hela Sälenfjällen och med en rad utmärkelser i bagaget, såsom Sveriges Bästa Skidort, Sveriges bästa pist och Sveriges Bästa Skidort för barnfamiljer, för att nämna några få.

Nu står det klart att Mix Megapol och Gry Forssell med vänner tar med sig kända artister och dundrar in till Stöten och ställer till med Fjällkalas kommande säsong.

– Äntligen flyttar Mix Megapols Fjällkalas från Lindvallen till Stöten! Här har vi ju Sälenfjällens bästa skidåkning med högst fallhöjd och längsta nedfarter. Så självklart ska vi ju kröna kommande säsong med musiksveriges bästa kalas också! Vi är glada över att sjunga ut att vi tecknat avtal med Bauer Media, och att vi därmed ser fram emot att tillsammans med Mix Megapol skapa det bästa Fjällkalaset någonsin. Det här blir riktigt kul, säger Johan Thorn, VD, Stöten i Sälen.

FJÄLLVÄRLDENS BÄSTA FEST

Mix Megapol laddar upp med fantastiska framträdanden från kända svenska artister, kul fjällaktiviteter, afterski, tävlingar och roliga aktiviteter och underhållning - både i och utanför skidbacken. Hela radiostationen åker med till Stöten dessa dagar och Gry Forssell med vänner är på plats och sänder live.

–  Att under Fjällkalaset få träffa våra lyssnare och partners i en sagolikt vacker miljö och med Sveriges största artister är en dröm. När vi nu också är på plats några veckor senare än vanligt så hoppas vi på ännu lite bättre väder och någon extra soltimme, säger Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol.

Kontakter

Anders Edholm

Pressansvarig Bauer Media