Ny litteraturpodd hos Podplay

24 september 2023 - Senast uppdaterad 24 november 2023

Författaren Flora Wiström har en ny litteraturpodd, ”Röda Rummet”, där författarintervjuer varvas med samtal om skrivande och läsande. Tillsammans med författare som Tone Schunnesson, Mikael Yvesand, Ellen Strömberg och Jonas Hassen Khemiri pratar de om snåriga skrivprocesser och starka läsupplevelser.

 

Podden ”Röda Rummet” finns nu hos Podplay där första avsnittet gästades av Tone Schunnesson.

Tone har en väldigt tillgänglig inställning till skrivandet, så alla som behöver en spark i baken i sitt skapande ska lyssna på avsnittet. Med podden får jag möjlighet att peta runt i andra författares hjärnor för att lära mig av dem, och samtidigt uppkommer spännande samtal runt olika böcker, vilket får läsupplevelser att växa, säger Flora Wiström.

Vi vill med den här podden väcka läslust och även komma med konkreta tips för de som drömmer om att bli författare, säger Henrik Funke, produktchef på Podplay.

Flora Wiström är omåttligt intresserad av böcker och skrivande. Hon är verksam som författare, bloggare och skrivkursledare. Hon har tidigare gett ut ungdomsromanerna Stanna (2016) och Hålla andan (2019) och i oktober kommer hennes tredje roman, Här ruvar havet.

Kontakter

Anna Chrona

PRESSKONTAKT

Communications Director Bauer Media