Podden Älskade Psykopat är tillbaka – en säsong med mardrömmar, sugardating och sekter, som alla får förödande konsekvenser

4 mars 2024 - Senast uppdaterad 13 maj 2024

Älskade Psykopat är en av Podplays mest lyssnade poddar. I den tionde säsongen bjuds det på totalt 15 nya avsnitt med starka och berörande historier. I premiäravsnittet som släpps idag möter vi Pernilla Sjöholm från Netflixdokumentären "The Tinderswindler". I podden berättar hon om hur hon blev lurad på över en halv miljon kronor av Tindersvindlaren.

I nya säsongen möter vi också ”Andrea” som berättar om sin tidigare bästa vän som var psykopat och gjorde hennes högstadietid till en total mardröm. "Det var folk som jag brydde mig om som dog, det var hot, droger och misshandel. Jag visste inte hur jag ska hantera allt så jag stängde tillslut bara av".

I ett kommande avsnitt berättar ”Tim” om hur hans kvinnliga psykolog hjärntvättade honom och manipulerade honom under sju års tid. "Det var som att vara i en sekt. Jag tappade hela min verklighetsuppfattning", säger Tim. Vi möter också ”Fanny” som berättar om hur hon hamnade i sugardating och vilka förödande konsekvenser det medförde.

Förutom en bred variation av verkliga berättelser från män och kvinnor som berättar om kärleksrelationer, familjerelationer och historier från arbetsplatsen så gästar även Katarina Howner podden där hon berättar om vad antisocial personlighetsstörning innebär. Katarina är läkare och dubbelspecialist i psykiatri och rättspsykiatri. 

Hela säsongen finns från och med den 4 mars på Podplay och det är helt gratis att lyssna. Avsnitten släpps på alla plattformar varje måndag. Följ gärna @alskadepsykopat på Instagram.
Älskade Psykopat | Lyssna här | Podplay

Om Älskade Psykopat
I ”Älskade psykopat” möter vi män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra. Podden görs av Emilie Olsson.

Kontakter

Anders Edholm

Pressansvarig Bauer Media