Podplay på Bokmässan – Följande kreatörer på plats

25 september 2023 - Senast uppdaterad 24 november 2023

Bokmässan närmar sig med stormsteg och i år kommer Podplay som är mediapartner för temana Ljud och Crime Time vara en stor del av årets ljudsatsning. Du kommer att kunna träffa en mängd av våra kollegor som kommer att ”live-podda” under lördagen och söndagen.

  • Crime är en av Podplays största genres och det känns extra roligt att närvara med några av våra och Sveriges störta ”True Crime Poddar”. Förra året vara vi på plats med två poddar och i år maxar vi med 9 akter fördelat över tre dagar, säger Johanna Wiberg, Podcast Chef

På mässan kommer du att kunna höra/se/träffa:

Mona Sahlin & Helena von Zweigbergk - Live-podd söndag 13.00 – Ljudscen Hörnan- Podplay.

” Att känna sig själv och förstå vem man är, att ha förlikat sig med sin historia och sin person, att uppleva sitt liv som en helhet, att ha mål men förstå att vi inte vet någonting om framtiden. Är det att vara mogen?

I podden Sahlin och Zweigbergk får du humor, känslofyllda samtal mellan Mona Sahlin och Helena von Zweigbergk och förståelse för deras olika utgångspunkter och livsval.”

Hasse Aro med ”Fallen jag aldrig glömmer” – Live-podd lördag 11.00 – Scen Crime Time

” Den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste fallen jag aldrig glömmer.”

Hasse Aro modererar ”Snutfika” lördag 09.30 & söndag kl 10.00 - Scen Crimetime Kåken

Karin Londre & Anna Sandell med ”Mord mot Mord”- lördag kl 16.00 – Scen Podboxen & söndag kl 12.30 – Scen Crime Time Häktet

” Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.”

Saga Springcorn & Thomas Bodström (modereras av Hasse Aro) med ”Jakten på mördaren” – Live-podd 15.00 – Scen Crimetime Kåken

”I true crime-podden Jakten på mördaren får du varje vecka ta del av ett nytt mordfall. Tillsammans med journalisten Saga Springcorn får du åka tillbaka till tiden då händelsen inträffade och följa med under utredningens gång.

Gillar du att koppla av med en behaglig berättarröst som beskriver bestialiska mord och grymheter? Eller kan du helt enkelt bara inte få nog av att konsumera bra True Crime-poddar? Då är denna spännande mordpodd för dig”

Jessica Frej med ”Recept Direkt”

” I recept direkt" får du varje vardag ny inspiration att laga mat och konkreta recept som tar din matlagning till nya höjder. Dessutom så får du med dig alla de där essen man vill ha i rockärmen när man lagar mat. Ring in till röstbrevlådan och ställ din fråga till Jessica på: 08-12 15 33 50”

Flora Wiström med ”Rödarummet” avslutningen på litteraturpodden som gjorts i samarbete med Bokmässan.

” Flora Wiström är omåttligt intresserad av böcker och skrivande. Under sommaren har hon bjudit in andra författare och läsentusiaster för att prata om snåriga skrivprocesser och starka läsupplevelser.”

 

Finns intresse för att intervjua våra talanger på plats vänligen kontakta Johanna Wiberg.

Presskontakt på plats på mässan:

Johanna Wiberg – johanna.wiberg@bauermedia.se

Tel: 070-3620332

Relaterade länkar

Kontakter

Anna Chrona

PRESSKONTAKT

Communications Director Bauer Media