Sveriges största kriminalpodd är tillbaka med en ny säsong

7 mars 2024

I säsongspremiären av ”Fallen jag aldrig glömmer” som släpps idag går Hasse Aro till botten med det uppmärksammade fallet kring prostitution på en massagesalong på Östermalm i Stockholm 2022. Efter tillslaget kunde polisen sammanställa en lista på nästan 1700 misstänkta sexköpare, många av dem kända män som bland andra riksdagsledamöter, radioprofiler och direktörer.

Under våren 2021 fick polisen uppgifter om en massagesalong på Östermalm i Stockholm där ett stort antal män misstänktes köpa sex. Vid tillslaget mot salongen i januari 2022 hittas ett kollegieblock med detaljerad information om sexköp som sedan kunde kopplas ihop med Swish-överföringar. Sammantaget upprättade polisen en lista på nästan 1700 misstänkta sexköpare, många av dessa kända personer som direktör, radioprofil, riksdagsledamot, idrottsman och kungasläkting.

Hasse Aro träffar i detta avsnitt Daniel Löfgren, spaningsledare på Stockholmspolisens sektion för människohandel som ingående berättar om spaningsarbetet, tillslaget och den efterföljande utredningen.

I de kommande avsnitten denna säsong uppmärksammas bland annat mordet på 12-åriga Adriana vid en bensinstation i Botkyrka 2020, Tindersvindlerskan, en kvinna på Gotland som sedan 2014 har bedragit män på flera miljoner kronor och Domstolsläckan där en anställd vid Attunda Tingsrätt blev förförd av en man som senare visar sig vara del av ett kriminellt nätverk och som lurade till sig hemligstämplad information.

Första avsnittet ”Kändisarna som dubbelswishade” finns ute på Podplay redan nu. Nya avsnitt släpps varje torsdag.
Fallen jag aldrig glömmer | Lyssna här | Podplay

Om Fallen jag aldrig glömmer:
Fallen jag aldrig glömmer är Sveriges största kriminalpodd och produceras av Hasse Aro och Bauer Media. Enligt Spotify var podden den 6:e mest lyssnade i Sverige under 2023. Den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste fallen jag aldrig glömmer.

Kontakter

Anders Edholm

Pressansvarig Bauer Media