30s in the City – ny dejtingpodd från New York

5 oktober 2023 - Senast uppdaterad 18 januari 2024

I drömmarnas land kan allt hända, i den nya podden 30s in the City kastar sig Stella Cocozza & Hanna Friberg ut i New Yorks singelliv i jakten på kärlek.

- Vi kände verkligen att vi själva saknade en podd som pratar om att vara singel och dejta i 30-årsåldern så därför bestämde vi oss för att starta en egen. Sex And The City har alltid fått mig att romantisera och känna mig peppad på att vara singel. Så för ett halvår sedan när jag blev dumpad så började jag kolla om serien och det var så idén om podcasten och flytten till New York kom till. Det finns inget jag älskar mer att prata om än dejting, säger Hanna Friberg.

Stella & Hanna närmar sig 30 och medan vännerna skaffar villa, Volvo och barn drömmer Stella & Hanna om något annat. De är trötta på livet i Stockholm och har bestämt sig för att dra till New York för att leva ut sitt fulla jag. Inspirerat av tv-serien Sex and the City får lyssnarna följa med dessa två singeltjejer på deras äventyr.

- Jag är en person som inte dejtat alls mycket, då jag tycker det är det läskigaste som finns. Jag har själv saknat en podd och ett community där man kan landa efter att ha kastat sig ut. Jag och Hanna vill bygga en plattform i sann Girl Power-anda där vi delar vår glädje, sorg och sårbarhet, säger Stella Cocozza.

- Vi är superglada och stolta över att fördjupa samarbetet med Hanna, som vi redan arbetar väldigt nära i podden Måndagsvibe, och det ska bli spännande att nu också få möjligheten att lära känna och jobba ihop med Stella. Många poddar som finns på marknaden pratar om relationer och familjeliv och det kan ibland bli lite exkluderande om man är singel. Podden 30s in the City riktar sig till alla, men framför allt till singlar, i målgruppen 30+. Vi tycker därför att den här podden kompletterar många av de relationspoddar som redan finns idag, säger Johanna Wiberg, Podcast Manager, Bauer Media.

Första avsnittet av 30s in the City finns ute nu och nya avsnitt släpps varje onsdag.

30s in the City | Lyssna här | Podplay