Gå till huvudinnehåll

Fallen jag aldrig glömmer, Inaktuellt och Något Kajko gästar Bokmässan

25 september 2024

Nu på torsdag startar Bokmässan i Göteborg och Podplay är på plats med tre populära poddar som kör live inför publik. Besökarna har bland annat chans att se Hasse Aro träffa författaren Jon Jordås och prata en ny huvudmisstänkt i Palmemordet, podden Inaktuellt som får besök av terrorexperten Magnus Ranstorp samt se Dawwa och Brutti på klingande östgötska prata om ”böckerna vi minns” i podden Något Kajko.

- Vi har ett fint samarbete med Bokmässan och det är jättekul att deras satsning på ljud fortsätter även i år. Ljudmediet tar en allt större plats i litteraturforum generellt och har numera en given roll på mässan. En utveckling vi förstås tycker är mycket spännande. Det är andra året i rad som Podplay är stolt mediepartner till Bokmässan, där vi är med och driver ljudinnehållet på olika sätt, säger Johanna Wiberg, Podcast Manager, Bauer Media

Podden Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro är aktuell just nu med en ny säsong. Podden är en av Sveriges mest lyssnade poddar och drog storpublik förra året på Bokmässan. På plats i Göteborg träffar Hasse författaren Jon Jordås som pratar om sin nya bok ”Den sista boken om mordet på Olof Palme” som lyfter fram en ny huvudmisstänkt i Palmeutredningen.

Inaktuellt, Sveriges mest aktuella humorpodd, gör sitt allra första liveframträdande. Med aktuella händelser, en rejäl dos satir och ständigt nya spaningar utlovas en oförglömlig show. Programledarna Jonas Nilsson och Linnea Bali är på plats på Bokmässan tillsammans med producenten Dawwa för att bjuda på en satirisk sluggerfest. Gäst för dagen är terrorexperten Magnus Ranstorp, som pratar om sin nya bok och sina erfarenheter från Hamas tunnlar.

Något Kajko är den humorfyllda podden där östgötarna Dawwa och Brutti bjuder på en rejäl dos skratt. Det blir roliga spaningar, fängslande anekdoter och ibland en och annan arg rant. För första gången tar de ut podden live på scen framför bokmässans besökare för att prata om "böckerna vi minns".

Schema livepoddar:

Något Kajko
Fredag 27 september, klockan 12:00 – 12:45
Scen: Poddscenen

Fallen jag aldrig glömmer
Lördag 28 september, klockan 10:00 – 10:25
Scen: Crimetime Häktet

Inaktuellt
Lördag 28 september, klockan 17:00 – 17:45
Scen: Poddscenen

Kontakter

Anders Edholm

Pressansvarig Bauer Media