Gry Forssell flyttar in i Göteborg

8 april 2024

Denna morgon hörs många nya röster för de lyssnare i Göteborg med omnejd som rattar in Mix Megapol. Morgonshowen Gry Forssell med vänner flyttar nu in tillsammans med halva Morrongänget.

Sveriges mest populära morgonshow i radio, Gry Forssell med vänner sänds från och med idag även i Göteborgsregionen och går nu att höra över hela Sverige varje vardag mellan klockan 06.00-10.00. Till programmet ansluter nu två populära göteborgsprofiler.

- Göteborgarna får det bästa av två världar. Gry Forssell med vänner är Sveriges mest populära morgonshow blir nu ännu bättre med Halvtids-Erik och Pipistrello. Vi är jätteglada att kunna behålla den lokala förankringen samtidigt som vår morgonshow nu hörs över hela landet, säger Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol.

Anders ”Pipistrello” Rönnefors som i vått och torrt är ute i Göteborgstrafiken kommer fortsatt att leverera lokala trafiknyheter och Erik Thorsell, också känd som ”Halvtids-Erik” kommer dagligen att vara med från Göteborg och hålla koll på allt som händer på plats.

Ingemar Allén och Peter Sandholt från Morrongänget valde tidigare under våren att lämna Mix Megapol för en konkurrent och Annika Sjöö har valt att ta sig an nya utmaningar.

Kontakter

Anders Edholm

Pressansvarig Bauer Media