Premiär för podden Tredje gången gillt

27 oktober 2023 - Senast uppdaterad 22 november 2023

Göteborgsprofilerna Ida Pilups och Sanna Jörnvik Déman har försökt att komma igång med podd redan vid två tillfällen tidigare, men nu blir det på riktigt i podden Tredje gången gillt hos Podplay. I denna podd bjuds lyssnaren in till nära samtal om allt som, på gott och ont, händer i en ung kvinnas liv.

I podden läggs ett känslomässigt pussel av glädje, sorg, vänskap, familj, rädslor och mod. Det blir djupa samtal och ocensurerade historier men alltid med en stor dos feelgood. Ida och Sanna lärde känna varandra via ett jobbuppdrag och från början klickade de inte alls. De har två helt olika personligheter. Men vänskapen växte fram och nu hörs de varje morgon. Under de samtalen kom också idén till denna podd.

- Förväntningarna framåt är att få utveckla podden tillsammans med lyssnarna som vi vill ska bli en del av oss. Om vi känns som ett kompissamtal där man som lyssnare verkligen känner sig delaktig så har vi lyckats, säger Ida Pilups.

Tredje gången gillt har premiär idag och nya avsnitt släpps varje fredag.

- Många talanger, både nya och etablerade vill samarbeta med oss för att vi är Sveriges största kommersiella mediehus för ljud. Vi har marknadsföringsmusklerna och poddkunskapen att bygga och forma nya format. Därför är det otroligt roligt och spännande att Ida & Sanna nu vill samarbeta med oss med deras nya podcast Tredje gången gillt, säger Johanna Wiberg, Podcast Manager, Bauer Media.

Tredje gången gillt | Lyssna här | Podplay

Ida Pilups:
Ida är 26 år och är född och uppvuxen i Göteborg. Hon jobbar som Key Account Manager på Nine Agency & driver en egen TikTok-kanal med fokus på smink, mat och andra hacks. Hon har på sina 26 år hunnit med att bli bonusförälder, hundmamma, förälder till sitt första barn, gift sig, köpt, byggt och flyttat in i ett hus och är nu gravid med sitt andra och sista barn. Hon har svårt att säga nej till saker, pratar gärna först och tänker sen, samt är en tidsoptimist av rang.

Sanna Jörnvik Déman:
Sanna är 25 år och precis som Ida född och uppvuxen i Göteborg. Hennes sociala-medie-karriär startade när bloggarna var som störst men det tog inte fart på riktigt förrän för cirka 5 år sedan. Hon har en stor passion för design, mode, inredning och mat. Utöver jobbet så bor hon tillsammans med sin man Carl Déman (från humortrion JLC), deras son Sam, samt taxen Meja i en liten villa straxt utanför Göteborg. Trots att både Sanna och Carl jobbar med sociala medier och att livet går i ett så är det bästa de vet att bara ta det lugnt hemma och mysa med mjukiskläder.

Kontakter

Anna Chrona

PRESSKONTAKT

Communications Director Bauer Media