Melodischlaget och 100% Mello

12 februari 2024 - Senast uppdaterad 13 maj 2024

Såhär i schlagertider startar nu Mix Megapol en digital radiostation som spelar 100% Mello-musik, såväl klassiker som moderna låtar och det allra senaste från Melodifestivalen 2024. Idag startar också Melodischlaget på Mix Megapol där mellolåtar under några veckor möts i dueller och lyssnarna röstar tills en låt står ensam kvar som vinnare.

-  Vi vet att hela 85% av Mix Megapol-lyssnarna följer Melodifestivalen, och sedan tidigare år har vi sett ett stort intresse för Melodischlaget, våra lyssnare vill verkligen göra sina röster hörda och rösta fram de bästa mellolåtarna. Mello-musiken är fylld av glädje och minnen för många. Därför har vi också en digital station som spelar låtar från Melodifestivalen dygnet runt, säger Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol.

För fjärde gången startar nu Melodischlaget i Mix Megapol. Denna tävling pågår mellan 12 februari och 8 mars. Låtarna möts i dueller enligt ett matchschema i cupspelsformat, en går vidare och en åker ut.

Sista veckan börjar med åttondelsfinaler på måndagsmorgonen och finalen är på fredag den 8 mars. Matcherna startar varje vardag klockan 08.00, 13.00 och 17.00. Varje omgång pågår omröstningen i en timme på telefon och Instagram Stories. Tommy Körberg med Stad i ljus har vunnit två gånger tidigare och Arvingarna med Eloise en gång. Vem tar hem Melodischlaget i år?

Alla som röstar har dessutom chans att vinna ett exklusivt pris – att få gå på mellofinalen tillsammans med Eurovisionvinnaren Richard Herrey.

Lyssna på 100% Mello här:
https://radioplay.se/mixmegapol2/                

Kontakter

Anders Edholm

Pressansvarig Bauer Media