Ny säsong av Sahlin och Zweigbergk

9 oktober 2023 - Senast uppdaterad 8 januari 2024

Äntligen är Mona Sahlin och Helena von Zweigbergk tillbaka med podden Sahlin och Zweigbergk. Efter ett förlängt sommaruppehåll är de åter i sitt efterlängtade vardagsrum. Mona förundras över svensk politik, brottsstatistik och oroar sig för hur framtiden blir för hennes barnbarn. Helena berättar för första gången att hon drabbats av bröstcancer, samt funderar kring hur behandlingen påverkar henne, och hur ska hon prata om något som är så vanligt men ändå livsavgörande för de som drabbas?

- Nu när vi startar säsong två är vi lite säkrare, vågar lite mer och är mer bekväma. Vi har längtat tillbaka till podden och nu äntligen får vi hänga i vardagsrummet, diskutera livet över en kaffe. Det är underbart, säger Mona Sahlin.

- Att tillsammans med Mona och Helena skapa en podd till en mogen målgrupp känns jättekul. De är orädda för de obekväma samtalen, kloka, drivna och smarta och startar andra säsongen med trygghet och glädje även om ämnena är tunga, säger Johanna Wiberg, Podcast Manager, Bauer Media.

Säsong 2 av Sahlin och Zweigbergk har premiär idag och nya avsnitt släpps varje måndag.

Sahlin och Zweibergk | Lyssna här | Podplay