Säsongspremiär idag av succepodden ”Fallen jag aldrig glömmer” med Hasse Aro

28 september 2023 - Senast uppdaterad 18 januari 2024

Den efterlängtade säsongspremiären av succepodden ”Fallen jag aldrig glömmer” med Hasse Aro är äntligen här. I premiäravsnittet med titeln ”Jackmordet i Ånge”, tar Hasse oss med på en djupdykning i ett skrämmande brott där han själv blev indragen.

I december 2019 inträffade tragedin som förändrade livet för en hel by i Ånge. Vad som började som ett försök till ett jackrån förvandlades snabbt till ett grymt mord under tortyrliknande förhållanden på en ung man i 20-årsåldern. Fyra misstänkta personer drogs in i händelsen, varav en nu gömmer sig i Libanon, utom räckhåll för rättvisan. Det som följde var en utredning som skulle avslöja de mörkaste hemligheterna i en annars fridfull by.

Det var inte bara brottet som skulle skapa rubriker. Snart började detaljer, skrämmande och förnedrande texter att cirkulera på chattforumet Flashback. Dessa texter riktades inte bara mot offret och polisen utan även mot Hasse Aro själv. En anonym användare skrev texterna – vem var det som skapade dessa texter och vad var motivet bakom det?

I detta avsnitt av ”Fallen jag aldrig glömmer” intervjuar Hasse den ansvariga utredaren Mats Jonsson. Tillsammans utforskar de upprinnelsen till mordet, dess förödande efterföljder och de hot som cirkulerade på Flashback.

”Jag som både jobbar med podden och är en trogen lyssnarna har verkligen sett fram emot att få släppa den här säsongen. Podplay har arbetat med Hasse och Fallen i drygt 2 år nu och tillsammans har vi skapat Sveriges största True Crime podd. Säsongspremiären av Fallen jag aldrig glömmer är ett otroligt spännande avsnitt. Det är en berättelse som kommer att fängsla lyssnare överallt, och Hasse levererar som alltid på högsta nivå, säger Johanna Wiberg Podcastchef på Podplay.”

Avsnittet finns på Podplay redan idag och släpps på övriga plattformar från i morgon. Fallen jag aldrig glömmer | Lyssna här | Podplay

Om Fallen jag aldrig glömmer:Fallen jag aldrig glömmer är Sveriges största kriminalpodd som produceras av Hasse Aro och Bauer Media. Den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste fallen jag aldrig glömmer.