Tolv poäng till Bauer Media för lanseringen av "Eurosong Radio"!

2 maj 2023 - Senast uppdaterad 24 november 2023

Eurovision Song Contest fans behöver inte leta längre efter det perfekta soundtracket till festen i och med lanseringen av Eurosong Radio – en ny popup-station från Bauer Media Audio som firar just Eurovision.

 

Stationen lanseras i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Irland – Eurosong Radio kommer att hylla allt som är bra med Eurovision. Stationen har en mångsidig spellista som sträcker sig från det briljant konstiga till det underbara. Lyssnarna kan förvänta sig att höra låtar från legender som Bucks Fizz, Loreen och Conchita Wurst – hela vägen fram till de senaste låtarna som släppts av årets hoppfulla tävlanden.

Stationen är som en hyllning till mer än 50 år av den ikoniska showen – Eurosong Radio kommer även att innehålla exklusivt material från tex Sam Ryder, Herreys, Olsen Brothers, Katrina & The Waves som delar berättelser om deras tävlingsupplevelser och deras favoritlåtar i Eurovision.

Eurosong Radio är för alla som vill komma in i Eurovisionandan oavsett om du är ett troget fan eller om du är ny till tävlingen.

Fans kan lyssna på Eurosong Radio från och med idag den 2 maj. Stationen är tillgänglig gratis via digitalradio och online (Radioplay) i Sverige och Irland samt för premiumabonnenter i Storbritannien, Danmark, Finland och Norge.

"Vi är glada över lanseringen av Eurosong-radio, stationen som förenar fans över hela kontinenten i ett firande av fantastisk musik. Eurovision Song Contest är en viktig del av europeisk kultur och vi är glada över att ha skapat en plattform där fans kan mötas och njuta av allt som gör den speciell.” – Säger Anna Rastner, Content Director Bauer Media Sweden

Kontakter

Anna Chrona

PRESSKONTAKT

Communications Director Bauer Media